PotatoArt

PotatoArt is een initiatief van Gerard van Oosten en Riek van de Bor. Bij PotatoArt vindt u producten gebaseerd op biobasic. De eerste producten die uitgebracht zijn zijn originele lijkwaden, Memorie en gedecoreerde lijkkisten. De lijkwaden worden in het atelier zelf ontworpen en vervaardigd. Hiervoor gebruiken wij natuurlijke stoffen zoals linnen, katoen, jutte, flanel en zijde. De lijkwaden worden op een originele manier en met eigen ontwerpen gedecoreerd met onder andere verf en bladgoud. Ook is het mogelijk om uw eigen lijkwade samen met ons te ontwikkelen naar eigen kleuren, stof en patroon.

De lijkkisten worden beschilderd en gedecoreerd naar wens.

Bij Memorie kunt u foto's of herinneringen overlaten brengen op de kist dit kan van te voren maar ook ter plaatse. Dit is een systeem wat door Gerard en Riek is ontwikkeld en voledig afbreekbaar is.

Wilt u samen met de kinderen/kleinkinderen de lijkwaden of kist decoreren dan is dat ook mogelijk en kunnen wij dat voor u begeleiden.

De beschikbare lijkwaden die direct leverbaar zijn vindt u in de webshop: http://shop.galeriedevoorst.nl/index.php?route=product/category&path=248